maanantai 7. joulukuuta 2009

Flamencoesitys yms


Käytiin katsomassa Flamencoesitystä Radio Cityssä tiistai-iltana 1.12. Oli hieno esitys! Yllätyttiin kaikki, koska tanssija oli kuvassa näkyvä mies - ei siis mitään perinteisiä tanssityttöjä, joita kaikki odotimme näkevämme. Tosiaan esitys oli silti hyvä, porukka osasi soittaa ja tanssia!



Lähdin keskiviikkona keskustaan yksinäni, koska mulla oli vapaata. Hyppäsin bussista ulos, kun näin tämän mainoksen taidenäyttelystä. Menin katsomaan Sorollan taideteoksia, jotka on kaikki vanhoja, jostain 1900-luvun vaihteesta. Maalaukset kuvaavat espanjaa, joten se oli tosi mielenkiintonen. :) Harmi ettei sieltä saanut ottaa kuvia..


Jatkoin kävellen keskustaan ja räpsin muutamia kuvia. Oli niin ihana ilma. Joulukuun 2. päivä ja 19'C lämmintä. Voisiko se ilmasto lämmetä vihdoin samanlaiseksi Suomessakin?

Tosin täytyy kyllä todeta, ettei jouluvalot oikein luo joulufiilistä, kun aurinko paistaa ja on lämmintä. Kyllä sitä joulufiilikseen tarvitaan vähintäänkin loskaa ja pimeää, jos ei lunta ole tarjolla! :D



Soitin Annille shoppailun ja kävelyn jälkeen, kun Anni pääsi luennolta. Anni tuli mun kanssa syömään keksustaan Plaza de la Reinalle. Oli pakko ottaa kuva, koska oli niin epätodellista syödä ulkona ilman takkia joulukuussa jouluvalojen ympäröimänä. :)

2 kommenttia:

  1. Ilmastonlämpenemistä yritetään kyllä edistää parhaamme mukaan näillä ekoautoilla... ;) Ei yhtään pöllömpi keli joulukuuksi. :)

    VastaaPoista
  2. Ei hitto, seuraavan kerran, kun lähden vaihtoon, niin se on sit Valencia! Ihania maisemia, meininkejä ja paljon mielenkiintoisempia kursseja kuin Ruotsissa. Tule ehjänä kotiin sieltä:)

    VastaaPoista