keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Ranta -eikun siis opiskelijaelämää..

Viime kerrasta onkin vierähtänyt vähän aikaa. On ollut niin kiire, etten ole ehtinyt istumaan koneen ääressä! Pahoittelen.

Maanantaina käytiin leffassa katsomassa jotain hömppäkomediaa. Löysin tästä 5min kävelymatkan päästä pienen leffateatterin, joka esittää originaaliversioita. Vihdoinkin siis jotain, jota ei ole dubattu! Leffassa oli tekstit espanjaksi, joten siinä pystyi samalla vähän harjottelemaan espanjaa. Leffalippu maksoi 5,50e. Finnkino voisi ottaa mallia..

Tiistaina tapasin mun mentorin, Lauran. Mentori on paikallinen opiskelija, jonka tehtävänä on auttaa opintoihin liittyviss asioissa (tai esim asunnon etsinnässä). Tapaaminen oli vähän myöhään, koska en oikein enää keksinyt mitään kysyttävää. Olen jo selvittänyt kaikki tarvittavast asiat! Toisaalta on hyvä jutella hänen kanssaan, koska mun on tosissaan yritettävä sanoa asiat espanjaksi. Hän ei juurikaan ymmärrä englantia.

Koko viikon on ollut hyvä keli, noin 25c ja aurinkoista. Olen viettänyt melko paljon aikaa rannalla. Oikeastaan aina, kun on vähänkin vapaata aikaa, menen rantaan. Siellä on hyvä viett siestaa luentojen välissä. Aamupäivällä luento, sitten siesta (rantsuun ja uimaan), iltapäivällä toinen luento. Tälläinen rytmi sopisi Suomeenkin! Paitsi ettei siellä ole näitä säitä.. :D Lukujärjestys näyttää aika helpolta, mulla on maanantait ja keskiviikot vapaata! Tällä viikolla viein vapaapäivät biitsillä. Kovin kauaa ei näistä säistä kerkeä nauttimaan, niin nyt pitää ottaa kaikki irti.

Festivaalit Gandiassa

Lauantaina 3.9. menimme Gandiaan kaupunkifestareille (Festiu al campus de Gandia). Meitä lähti noin 30-40 erasmusta sinne ilta kahdeksan junalla. Lähdin sinne Leenamarian kanssa, joka on myös Helsingin yliopistosta. Kaupunki oli täynnä ihmisiä, markkinakojuja, jouluvaloja, musiikkia, ruokakojuja jne. Kaupunkiin oli rakennettu myös huvipuistoalue, jossa oli kymmeniä erilaisia laitteita, vuoristoratoja yms. Ei siis mikään ihan pieni tivoli! Lisäksi siellä oli festivaalialue, jossa oli livemusiikkia koko päivän ja illan ajan.
Me kierreltiin pitkin kaupungin katuja, käytiin parissa laitteessa (joista lisään kuvia myöhemmin) ja ihan viimeisenä kuuntelimme eturivissä paikallisen rock-bändin keikan. He soittivat jopa yhden HIM:n kappaleen! Ja vamaan huomasivat kyllä, että eturivin blondit tytöt olivat suomesta.. Bändi lopetti klo 6.30 ja me kävelimme juna-asemalle odottamaan ensimmäistä junaa. Oli aika rankkaa valvoa, mutta hauskaakin oli!:)

Huomenna startataan meidän road trip. Lähdemme kahdeksan henkilön ja kahden auton voimin ensin kahdeksi yöksi Granadaan ja sitten kahdeksi yöksi Malagaan. Valenciassa on jokin juhlapäivä, joten meillä on perjantai ja maanantai vapaata yliopistolta. Odotan reissua innolla, toivottavasti siitä tulee hauska! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti