tiistai 22. syyskuuta 2009

Lähtö Gandiasta

(kuvassa: Gandia beach)

No niin, vihdoin pääsin päivittämään blogia. Gandiassa oli vähän hankalaa, kun ei ollut omaa nettiä ja ohjelmaa oli niin paljon, ettei meinannut ehtiä nettikahvilaan..

Kielikurssi meni siis loistavasti. Tentinkin läpäisin omasta mielestäni hyvin pistein (69,5/85p). Arvosanaksi todistukseen sain 6,8 -käyttävät täällä asteikkoa 0-10. Lisäksi kahden viikon kielikurssista tuli 6 opintopistettä, eli ei yhtään hullummin! Kielikurssin aikana sain kymmeniä uusia ystäviä ja kavereita. Meille muodstui siellä kiva porukka, jonka kanssa kokkasimme yhdessä ruokaa jne. Tulee varmasti ikävä!

Viimeisenä iltana (pe) meillä oli goodbye dinner, jonne jokaisen piti tuoda jotain ruokaa omasta maasta. Me teimme Annin ja Saran kanssa pullaa, joka ei tosin onnistunut kovin hyvin ilman tarvittavia raaka-aineita. Kaardemumma on aika oleellinen osa pullan makua. Täällä oli myöskin aika erilaista jauhoa ja kuivahiiva ei ehkä toiminut ihan odotetusti. Noh, ihan syötävää siitä tuli silti! ;)

(Kuvassa: Goodbye dinner)

Lauantaipäivä oli kaunis ja aurinkoinen, joten päätimme jäädä vielä Gandiaan. Makoilimme rannalla koko päivän aina auringonlaskuun saakka. Sen jälkeen siivosimme ja pakkasimme ja menimme tekemään ruokaa Miloun kämpille. Saimme hyvät sapuskat aikaan kaikista ylijäämistä.

Sunnuntaina piti luovuttaa huone klo 10, jonka jälkeen lähdimme bussilla juna-asemalle. Valenciassa olimme noin klo 13 ja pian olinkin jo "kotona". Pesin pyykkiä ja purin laukun. Illalla sovimme tyttöjen kanssa treffit, tarkoituksena oli mennä lenkille. Kävimme katsastamassa Valencian beachin ja törmäsimme siellä noin 40 muuhun erasmus vaihtariin! Käytiin sen jälkeen kiinalaisessa syömässä vähän pienemmällä porukalla. Ulkona syöminen on kyllä edullista suomeen verrattuna. Alkukeitto, riisi ja kastike, jäätelö/kahvi + juoma (olut/limu/vesi) maksoi hurjat 5,80 euroa. Suomessa sillä saa juuri oluen! Eli loppujen lopuksi meidän lenkki vaihtui syömiseen - ei kovin hyvä..

Tässä kuva esimmäisestä vierailustani Valencian beachille. Ei paha! :)

3 kommenttia:

  1. Laita mulle sähköpostilla sun osoite, niin lähetän sulle kirjekuoressa kunnollista suomalaista kardemummaa pötköllisen! :)

    VastaaPoista
  2. Siis jos haluat joku toinen kerta vielä kokeilla sitä pullan tekemistä! :)

    VastaaPoista