sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Innolla uuteen viikkoon!

Ensi viikolla on tulossa kaikkea kivaa, en malta odottaa! Maanantaina alkaa viinikurssin käytännön harjoitukset, eli valmistamme itse viiniä! Menen myös kampaajalle, mikä sinänsä on aika jännittävää näin vaaleahiuksiselle.. :) Pakko mainita, että kampaajalla käynti on täällä tosi halpaa. Yliopiston kampusalueella on kampaaja, jonne itsekin olen siis menossa. Kävin varaamassa ajan ja katselin vähän hinnastoa seinällä; pesu, kuivaus ja leikkaus oli alle 10 euroa! En tiedä mitä värjäys maksaa ja mahtaako se edes onnistua, mutta sen näkee sitten huomenna. Sanakirja mukaan ja menoksi! :D

Tiistaina lähdetään gasronomia kurssin kanssa Alicanteen. Klo 9.45 lähtee bussi yliopiston portin edestä. Alicantessa on Gastronomiamessut, "Lo Mejor de la Gastronomia". Josta sanotaan, että sinne tulee maailman parhaita kokkeja ja ravintoloita esittäytymään! Lisää infoa, mikäli kiinnostaa lukea:

http://www.lomejordelagastronomia.com/en

Pejantaina lähdemme viinikurssin kanssa vierailulle viinitilalle! I'm so exited! En vielä tiedä mihin mennään. Tiedän vain, että olen ainoa vaihtari mukana reissussa (apua!) ja että bussi lähtee yliopiston edestä klo 8. Takaisin palaamme 14.30, joten luulen, että emme lähde kovinkaan kauas.

Lauantaista elättelen vähän toiveita, että saisin asunnon taas kokonaan tyhjäksi ja voisin kutsua pitkästä aikaa kaverit tänne kylään. Suunnitelmissa oli ensin espanjalainen ilta (tekisin itse sangriaa, ehkä paellaa jne), mutta nyt aloin miettimään, jos pitäisinkin suomi-illan. Äiti toi niin paljon suklaaa, että on pakko jakaa sitä vähän muillekin. Makaronilaatikkoa luvattiin joskus tehdä Annin kanssa, nyt olisi hyvä hetki. Lisäksi voisin leipoa pullaa, koska sain äidiltä myös vihdoinkin tarvittavat ainekset! :) Tästä pitää keskustella ensin tyttöjen kanssa, koska keittiö ja olohuone ovat kuitenkin meidän kaikkien yhteisiä!

Kiva viikko siis edessä taas, ainakin toivottavasti! :)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa NIIIN hyvältä! :)

    Laita sitten kuva uudesta tukasta! :)

    VastaaPoista
  2. Ha haa! Kuten Facebookissa kirjoitinkin jo; menin kampaajalle, mutta kampaaja sanoi, että heillä on tänään aikaa vain leikkaukseen, pesuun ja kuivaukseen. Yritin sanoa, että varasin ajan myös raitoihin/väriin, mutta tyttö vain pudisteli päätä ja sanoi "hoy no puedo" - tänään en voi. Eli siis sain vain hiusten leikkuun, pesun ja kuivauksen (15,70e) ja sain varattua uuden ajan keskiviikolle, jolloin TOIVOTTAVAsti saan jotain raitoja tms. :D Tää on niin uskomatonta, miten nää hoitaa asioita täällä..! Mutta yllättävästi siihen tottuu; mañana, mañana.. ;)

    Miten ikinä totun uudelleen suomalaiseen elämänrytmiin?!? :D

    VastaaPoista