maanantai 23. marraskuuta 2009

Niin surullista..

Välillä pakko kertoa surullisiakin uutisia, vaikka eihän tälläistä toivoisi koskaan tapahuvan. Viime viikon keskiviikkona tapahtui onnettomuus aivan tässä mun lähellä. Ranskalainen poika, yksi meistä erasmus vaihtareista, jäi pyörällä auton alle ja kuoli. Parhaillaan porukka kokoaa albumia hänen vaihto-oppilas ajastaan, johon laietaan kaikki kuvat, joita hänestä löytyy ihmisen tietokoneilta. Albumi lähetetään pojan perheelle Ranskaan. Poika ei ollut mun kaveri, mutta silti tuntuu niin pahalta hänen perheensä puolesta.

Nyt on pakko lähteä uintitreeneihin, vaikka ei yhtään huvittaisi! Tiedän, että jälkikäteen on sitten hyvä fiilis, mutta nyt laiskottaa... Uinnin jälkeen on viinikurssin käytännön töitä, eli jatketaan meidän valkoviinin valmistusta. Aloitettiin se viime viikolla ihan rypäleiden puristamisesta, tosi mielenkiintosta! Harmi, kun en tajunnut ottaa kameraa mukaan.

Lauantaina oltiin katsomassa amerikkalaista jalkapalloa Turia joella sijaitsevalla kentällä. Cory ja Sigi ovat paikallisessa joukkueessa, joten he kutsuivat meidät katsomaan peliä. Laitan kuvia tänne, kunhan kerkeän. Keskiviikkona olisi sitten lähtö Lissaboniin - klo 2 yöllä! Meitä lähtee pari bussillista, 110 henkeä, joten varmaan melkoisen hauska reissu edessä. Mutta nyt sinne uimaan, ennen kuin myöhästyn!

2 kommenttia:

  1. Toi pyöräjuttu oli kyl tosi ikävä... :(

    VastaaPoista
  2. Sanos muuta.. Kävin eilen kirjottamassa muistokirjotuksen ja osanoton perheelle siihen albumiin. Kun katseli niitä iloisia kuvia ja luki ihmisten kirjotuksia, ei oikein voinut välttää kyyneleitä. Kukaan ei varmasti toivoisi saavansa lapsensa vaihtariajasta tollasta albumia, vaikka kuinka hieno ajatus onkin.. :(

    Tänään olisi ollut klo 12 muistotilaisuus läheisessä kirkossa, jossa pojan ruumis on. Siellä oli myös hänen vanhemmat ja bussillinen ersmuksia lähti sinne meidän kampukselta. Mä en mennyt, koska mulla oli luento, enkä tuntenut poikaa niin hyvin..

    VastaaPoista